Paní Jitka mně ukázala cestu, kterou bych se měla vydat. Na co se ohlížet a na co ne. Otevřela mně oči na některé situace a naučila mě se nebát a jít za svým cílem ještě sebevědoměji než doposud. Často si na její slova vzpomenu a používám typy pak v akci.

Někdy jsem měla strach, co budeme vlastně celou dobu probírat, sepsala jsem si body a nakonec na všechny ani nikdy nedošlo. Konverzace daných témat vždy vyplynula tak nějak z hovoru sama. Určitě je fajn si vyzkoušet oba typy koučinku, tj. je, jak osobně, tak po skypu. Z časových důvodů mně potom vyhovoval skype, ale bez první osobní schůzky by to dle mě nemělo ten správný efekt.

Co jsem si z koučinku odnesla?
Snažím se neohlížet se tolik na druhé lidi. Naučila jsem se říkat „ne“ a umět rozlišit důležité od nedůležitého. Vyčlenila jsem si čas sama na sebe i rodinu (koupila jsem si nové kolo a nyní po 20 ti letech i nové lyže). Aktivní odpočinek nyní preferuji ku prospěchu podnikání. Věta paní Jitky: „Ivo, a co vy vlastně chcete?“ mně často zní v uších a musím říct, že kladně i pomáhá….Učím se nestydět se za to, že mám úspěch a umět ho prodat bez výčitek svědomí, což mně dělalo velký problém. Myslím, že tajemství úspěchu je být ve správný čas na správném místě a právě ten čas s koučinkem byl efektivně strávený. Možná si ještě zcela neuvědomuji, co vše mně do života dal, přicházím na to maličkostmi v denním životě.

S pozdravem Dostálová Iva, Papír-hračky, NMnM.

Leave A Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *